SEGRE

Fiscalia remet a Lleida la investigació sobre la venda de clorit de sodi "curatiu"

L'agricultor Josep Pàmies té diverses sancions de la Generalitat per promocionar aquest producte prohibit

L'agricultor de Balaguer Josep Pàmies.

Fiscalia remet a Lleida la investigació sobre la venda de clorit de sodi "curatiu" per InternetACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia General de l'Estat ha remès a Lleida, Madrid, Castelló i Santa Cruz de Tenerife la investigació sobre la venda de MMS (clorit de sodi) per Internet com a remei per curar diferents patologies. El Ministeri Públic va obrir diligències al novembre en rebre una denúncia del secretari general de Sanitat i Consum, i ara trasllada el cas a les diferents fiscalies provincials perquè continuïn amb la investigació. Des de la Fiscalia es farà un seguiment i es coordinarà. El pagès lleidatà Josep Pàmies té diverses sancions de la Generalitat per promoure aquest producte, prohibit per l'Agència Espanyola del Medicament.

La Fiscalia General de l'Estat ha pogut constatar "l'efectiva publicitat i activitat d'intermediació a través de la xarxa, en diferents mitjans i formes, del producte MMS". Aquesta publicitat, continua, s'està portant a terme "a través d'una diversitat de continguts", alguns dels quals "enalteixen els suposats avantatges de la utilització d'aquest producte per a la curació de determinades patologies". Altres, continua, "informen sobre els protocols per a la seva utilització" i també "s'ofereix directament la venda de la substància indicada".

A més, a través d'un bloc se solucionen qüestions que plantegen els usuaris i es facilitin enllaços per poder ampliar la informació i per poder comprar el producte.

tracking