SEGRE

Carrefour retira unes tovalloletes per a nadons contaminades per un bacteri

Pot causar infecció a la pell danyada

El logotip de Carrefour.

Carrefour retira unes tovalloletes per a nadons contaminades per un bacteriEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carrefour ha comunicat a l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) la retirada voluntària de tres lots de les tovalloletes per a nadons "Carrefour Baby Sensitive 72 unitats" per estar contaminades amb el bacteri "Burkholderia contaminans", que pot causar infecció a la pell danyada. En una nota informativa, l’AEMPS detalla que es tracta dels lots 07649, 07650 i 07651 de les esmentades tovalloletes que no han de ser utilitzats, ja que l’esmentat bacteri, encara que té un baix potencial infecciós en persones sanes, "pot presentar un risc potencial d’infecció per a persones amb pells fetes malbé o amb el sistema immunològic debilitat".

Carrefour ha iniciat ja la retirada del producte dels seus centres comercials, hipermercats i supermercats Express i Market i ha inclòs en la seua pàgina web una advertència als consumidors.

Les mesures adoptades per l’empresa han estat comunicades a les autoritats sanitàries de les Comunitats Autònomes per a la seua difusió i actuacions oportunes.

L’AEMPS recomana als consumidors que disposin d’alguna unitat del producte dels lots afectats, que no l’utilitzin i es dirigeixin a un establiment de Carrefour per a la seua devolució.

tracking