SEGRE

SOCIETAT

Rebutgen donar a Vox el nom d'empleats de violència masclista a Andalusia

Revés a Vox al Parlament d’Andalusia

El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano.

El líder de Vox a Andalusia, Francisco Serrano.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mesa del Parlament d’Andalusia ha denegat avui la petició de Vox de conèixer la identitat de tots els treballadors destinats als equips d’unitats de lluita contra la violència de gènere entre 2012 i 2019.

Tots els grups polítics representats en el Parlament, tret de Vox, a més del Govern andalús havien expressat el seu rebuig d’aquesta petició cursada pel diputat Francisco Serrano, qui va argumentar que hi ha professionals "no qualificats i ideologitzats que influeixen" en la decisions judicials en aquesta matèria.

La sol·licitud no ha estat per tant qualificada ni admesa a tràmit per la Mesa del Parlament, que ha tingut en compte la possibilitat que la proposta col·lideixi amb la llei de Protecció de Dades, segons han confirmat a Efe fonts parlamentàries.

Abans de conèixer-se la decisió de la Taula, el portaveu adjunt de Vox, Rodrigo Alonso, ha afirmat que si es produïa el rebuig el seu grup optaria per sol·licitar les dades "d’una altra manera, demanant només els perfils professionals" i no les identitats.

tracking