SEGRE

TRADICIÓ DISFRESSES

El sol s'alia amb les rues infantils

En un cap de setmana llarg amb festa escolar ahir i dilluns en molts centres, els petits van prendre els carrers || Avui, dia gran del Carnaval amb desfilades de disfresses per tota la província

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bon temps va acompanyar ahir els cinc-cents alumnes d’entre 1 i 12 anys del Col·legi Sagrada Família de Lleida en la desfilada pels carrers de la ciutat, en què van mostrar les seues disfresses d’animals de granja en el marc de les festes de Carnaval. Així mateix, diverses persones van gaudir també de la rua de Carnestoltes del Centre Històric. En aquest cas, el CAP de rambla Ferran, com a centre sanitari de la zona, va dur a terme una activitat de promoció de la salut, concretament relacionada amb la higiene dental. Part del personal es va disfressar de dent i durant la desfilada van repartir equips amb raspalls i pasta. Avui, plat fort de les festes de Carnaval amb la Gran Rua que sortirà des dels Camps Elisis a partir de les 18.00 hores. D’altra banda, uns sis-cents alumnes d’entre 3 i 12 anys (de les escoles Macià Companys i Mare de Déu del Socós i de la ZER El Sió) van participar ahir en el Carnaval infantil d’Agramunt. Nens i familiars van omplir el pavelló després de protagonitzar una desfilada pels carrers del centre d’Agramunt. A la nit, la festa va seguir amb casament del Rei Carnestoltes i la Reina Xurripampi. Avui dissabte, tindrà lloc l’acte central del Carnaval amb la desfilada de disfresses pels carrers del centre a partir de les 19 hores.

A Tàrrega, centenars de nens van omplir el centre de la ciutat amb el Carnaval infantil. Per als grans, la desfilada se celebrarà avui a les 19.30 hores i sortirà des del carrer del Bruc. A Solsona, al voltant de les 20.00 hores d’avui tindrà lloc la tradicional penjada del ruc a la plaça del Ruc.

Mollerussa iniciarà la rua a partir de les 17.00 hores i posteriorment celebrarà un sopar popular.

El Carnaval d’Almacelles coincidirà amb la festa de l’Aigua del municipi, que ahir va escollir com a almacellenc de l’any 2018 Armando Vidal, ciclista de BTT de 61 anys.

Desfilada infantil pel Centre Històric.

Desfilada infantil pel Centre Històric.MAGADLENA ALTISENT

Desfilada infantil pel Centre Històric.

Desfilada infantil pel Centre Històric.MAGADLENA ALTISENT

Desfilada infantil pel Centre Històric.

Desfilada infantil pel Centre Històric.MAGADLENA ALTISENT

tracking