SEGRE

GASTRONOMIA ESTABLIMENTS

Reobre el restaurant Sheyton de Lleida

El restaurant Sheyton, a Prat de la Riba de Lleida, reobrirà al maig amb el xef David Molina al capdavant || “És un gran repte i volem que torni a ser un lloc de referència”, assegura

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Sheyton, situat al número 39 de l’avinguda Prat de la Riba de la ciutat de Lleida, va ser durant dècades un establiment gastronòmic de referència per a molts lleidatans. Tancat al públic des de fa uns cinc anys, aquest històric local tornarà a obrir les portes a partir del maig de la mà del xef lleidatà David Molina, actualment propietari del Cràpula, al barri de Pardinyes. “Suposa un gran repte perquè ha estat un dels millors restaurants de Lleida i, com a mínim, volem que torni a ser un referent”, va explicar ahir Molina, de trenta-set anys i que es va donar a conèixer al gran públic quan va guanyar l’any 2014 el programa de televisió de Cuatro Deja sitio para el postre.

El local està actualment en reformes encara que, com va afirmar el cuiner, “mantindrem l’essència i l’esperit que ha tingut sempre. Totes aquelles persones que hagin estat anteriorment al Sheyton percebran la mateixa sensació que van tenir anys enrere quan vinguin de nou”.

Restaurante, barra gastronòmica i espai per a esdeveniments però amb la mateixa essència Un total de 14 aspirants hauran de demostrar la seua creativitat amb productes locals

David Molina projecta un establiment amb tres propostes diferenciades en els prop de 500 metres quadrats que ocupa. “Un dels espais serà una barra gastronòmica en la qual oferirem tapes i copes i volem que sigui dinàmic i despreocupat”, va afirmar el xef lleidatà. El segon espai serà el restaurant “amb productes de proximitat i qualitat”. Finalment, també acollirà esdeveniments com celebracions. El xef va anunciar ahir a les xarxes l’obertura Sheyton by David Molina, afirmant que “ens agraden els reptes, ens agrada la gastronomia i ben aviat comencem un altre nou projecte... Gastronomia pura i dura, reobrim un clàssic de Lleida... Il·lusió, ganes de fer gaudir, no estem bojos, sabem el que volem: producte, moments...”. Un binomi que en poc més de dos mesos serà tota una realitat.

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.

David Molina, ahir al seu restaurant Cràpula, es va mostrar molt il·lusionat amb el nou projecte.

tracking