SEGRE

MÚSICA ESTRENA

Videoclip de l'artista Emília Rovira contra la violència masclista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant i compositora Emília Rovira Alegre va presentar divendres, Dia Internacional de la Dona, el videoclip del seu nou single Rei de l’Inframon, una cançó en contra de la violència masclista inspirada en el mite del rapte de Proserpina per part de Plutó, déu de l’infern.

La lletra de la cançó fa referència subtilment a episodis concrets de violència sexual com per exemple el conegut cas de La Manada. La producció d’aquest senzill ha anat a càrrec del músic lleidatà José Ramón Madrid i es va gravar a Bossa Estudi.

L’artista començarà una campanya a Verkami per finançar el seu projecte musical

El videoclip, dirigit per la realitzadora lleidatana Imma González juntament amb la col·laboració de Jordi Pla, es va rodar parcialment al Dipòsit de l’Aigua de Lleida, un dels espais més peculiars i amb més història de la ciutat. A més, una trentena de dones apareixen a l’audiovisual de forma voluntària per denunciar la violència de gènere.

L’artista es troba actualment preparant el seu pròxim disc en solitari, on inclourà Rei de l’Inframon, i molt aviat començarà una campanya de micromecenaje a la plataforma virtual Verkami per poder aconseguir prou fons que li permetin fer realitat el seu projecte musical.

Emília Rovira, amb les figurants durant el rodatge.

Emília Rovira, amb les figurants durant el rodatge.LLORENÇ MELGOSA

tracking