SEGRE

INICIATIVES ESPORT

Repte solidari de l'atleta de Tàrrega Raül Arenas, que correrà 190 km

Raül Arenas, amb el diputat Enric Mir ahir a la presentació.

Raül Arenas, amb el diputat Enric Mir ahir a la presentació.P.R

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Córrer durant més de 190 quilòmetres de manera ininterrompuda. Aquest és el nou repte solidari de l’atleta de Tàrrega, Raül Arenas i l’objectiu, recaptar tots els fons possibles per ajudar a fer realitat la publicació d’un llibre de contes infantils a Noe Gaya, una noia de l’Espluga de Francolí amb mobilitat reduïda des que l’any 2000 tingués un accident de trànsit.

Concretament, Arenas cobrirà la distància entre Llívia (Cerdanya) i Tàrrega en un temps aproximat de quaranta-vuit hores, és a dir, dos dies seguits sense parar de córrer tant per carretera com per camins.

Però no ho farà sol ja que després d’ell, una furgoneta li seguirà els passos per vigilar-lo i servir-li de suport en tot moment. “No tinc por de res, només de les lesions” va explicar ahir Arenas, a l’acte de presentació de la iniciativa a la Diputació de Lleida.

Avui mateix està previst que a les 07.00 hores comenci l’etapa des de Llívia, i fins a aproximadament el migdia no comptarà amb el primer avituallament. Si tot va tal com estava previst, dissabte arribarà al voltant de les 18.00 hores a Tàrrega. Així mateix, un quilòmetre abans d’arribar a meta, Noe estarà esperant-lo per poder finalitzar el repte els dos junts.

Arenas anirà publicant tant als seus perfils d’Instagram i Twitter (@raularenasisaac) com a Facebook com evoluciona la prova.

tracking