SEGRE

ENOLOGIA GUARDONS

Quim Torra elogia els vins lleidatans

El president felicita els guanyadors dels premis Vinari de l’edició 2018 || Els cellers Cérvoles i Lagravera de la DO Costers del Segre van estar presents en la recepció

Tomàs Cusiné, de Cérvoles, guanyador del millor vi de Catalunya.

Tomàs Cusiné, de Cérvoles, guanyador del millor vi de Catalunya.DO COSTERS DEL SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, va felicitar ahir al Palau de la Generalitat els guanyadors dels premis Vinari en l’edició del 2018. A la recepció oficial van assistir el propietari del celler Cérvoles de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, que amb el seu vi Cérvoles Blanc 2016 va guanyar el premi a millor vi de Catalunya, i Sergi García, del celler Lagravera d’Alfarràs, de la mateixa DO, guardonat amb el premi a millor vi ecològic. Torra va afirmar durant el seu discurs que “és un honor per a Catalunya que produïu uns vins de tanta qualitat”. A l’acte va assistir també la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà, així com diversos representants de totes les denominacions d’origen de Catalunya. L’objectiu d’aquest concurs és donar a conèixer i promocionar internacionalment els millors caldos catalans.

Els guanyadors, a banda d’aconseguir difusió en mitjans especialitzats, veuran també com gràcies a un acord entre l’organització del concurs i algunes botigues catalanes com Bon Preu o Esclat, aquestes senyalitzaran els seus vins perquè els consumidors sàpiguen quins han estat premiats.

Els cellers que vulguin inscriure’s en l’edició dels Premis Vinari del 2019 tindran temps de fer-ho fins a finals d’aquesta setmana.

Tomàs Cusiné, de Cérvoles, guanyador del millor vi de Catalunya.

Tomàs Cusiné, de Cérvoles, guanyador del millor vi de Catalunya.DO COSTERS DEL SEGRE

tracking