SEGRE

LLEURE FIRA

Els clicks envaeixen Tàrrega de nou

|

El diorama inspirat en Star Wars, amb el palau de Jabba, és un dels que desperten més admiració.

El diorama inspirat en Star Wars, amb el palau de Jabba, és un dels que desperten més admiració.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarrega s’ha convertit de nou en la capital dels clicks amb la celebració de la vuitena edició de la Fira del Playmobil, certamen totalment consolidat que aquest any s’ha ampliat al centre de la ciutat amb un espectacle itinerant, Clicks ambulance, a càrrec de la companyia CampiQuiPugui.

El pavelló del Club Natació és l’epicentre del certamen, on els visitants poden sorprendre’s amb setze diorames formats per més de 8.000 figures. Hi ha muntatges espectaculars com el palau de Jabba (elaborat amb playmobils customitzats de l’univers Star Wars), un poble víking que ocupa 27 metres quadrats (el diorama més gran), un atac marcià a una ciutat victoriana, el món del terror, el circ o una estació de tren de mitjans del segle XX, entre d’altres.

En alguns dels diorames també es poden contemplar reconegudes obres d’art, ja que és la temàtica escollida aquest any. Ferran Esteve, portaveu dels organitzadors, va explicar que “per dissenyar alguns dels diorames van caldre tretze hores amb equips de tres persones”. Esteve també va posar en relleu “l’excel·lent material” que ofereixen els venedors i va destacar que “quan hem obert les portes de la fira hi havia cua de col·leccionistes per adquirir peces úniques o molt buscades”. El certamen es completa amb activitats participatives per al públic com el Busca-Click (amb figures amagades als setze diorames) o el concurs de diorames, en el qual s’han inscrit una quinzena de persones. A més a més, amb la col·laboració de Foment Tàrrega, té lloc el concurs Comerç-Click (amb figures amagades en quinze aparadors de comerços de la ciutat).

Finalment, a les xarxes socials es pot participar en el concurs fotogràfic Art-Click, penjant una imatge sobre el món de l’art i el playmobil. La fira continua oberta avui diumenge des de les 10.00 i fins a les 19.00 hores.

tracking