SEGRE

XARXES POLÈMICA

Albert Boadella escriu un tuit masclista i tanca el seu twitter

Boadella:

Boadella: "Si 'els altres' arriben fins el final, potser Tabarnia també"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dramaturg i autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, va decidir tancar durant unes hores el seu compte personal a la xarxa social de Twitter després de publicar un tuit molt masclista contra la número dos d’Unides Podem, Irene Montero. Concretament, el missatge de Boadella assegurava que si en la seua joventut “totes les dones s’haguessin assemblat a Irene Montero, no hagués conegut femella”.

Per tancar el tuit, el dramaturg assegura que si això hagués passat, hauria ingressat “en el club dalinià d’El gran masturbador”. Hores després d’aquest tuit, Albert Boadella va decidir tancar el seu compte de Twitter.

Després que se sabés que Boadella ja no estava a Twitter, la plataforma unionista Tabàrnia se’n va fer ressò i va demanar als seus seguidors que li enviessin comentaris per veure si aconseguien convèncer-lo perquè tornés a la xarxa social de nou.

Una cosa que, pel que sembla, va sorgir efecte, ja que el dramaturg va escriure posteriorment. “He anul·lat el compte durant 24 hores però he de dir-los amb tota franquesa que m’era impossible el mono de no poder bloquejar tanta escòria que circula per les xarxes. És un plaer irresistible. Endavant, que ja sóc de nou aquí.”

tracking