SEGRE

CELEBRACIÓ MEDIEVAL

Dos mil persones reviuen la llegenda de Sant Jordi

Puigverd de Lleida celebra la 14a edició de la Festa Medieval || Estrena una grada per al públic i visites pel municipi

La representació de la llegenda de Sant Jordi a Puigverd de Lleida.

La representació de la llegenda de Sant Jordi a Puigverd de Lleida.AJUNTAMENT DE PUIGVERD DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de dos mil persones van assistir dissabte a la nit a la representació de la llegenda de Sant Jordi a Puigverd de Lleida. El municipi va celebrar la 14a edició de la Festa Medieval de Sant Jordi i el Drac amb una bona afluència de públic al llarg del cap de setmana. En aquesta ocasió, el municipi va estrenar una grada amb capacitat per a cinc-cents espectadors amb motiu de la funció teatral, una instal·lació que es va sumar a les set-centes cadires desplegades per a l’acte. També es va estrenar un tren urbà gratuït que va fer recorreguts guiats pel municipi.

Una cercavila, tallers infantils i un mercat medieval van posar fi ahir a la Festa Medieval, que va començar dissabte. L’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep Solsona, es va mostrar satisfet per l’afluència de públic encara que va apuntar que la jornada electoral va fer que es reduís ahir al matí respecte a anys anteriors. El primer edil va destacar també el “gran ambient” al poble amb motiu d’aquesta celebració i la necessitat de “promoure la cultura i les tradicions catalanes”.

Dissabte a la tarda va assistir a la representació teatral el conseller de Noves Tecnologies i Administració Local, Jordi Puigneró.

La representació de la llegenda de Sant Jordi a Puigverd de Lleida.

La representació de la llegenda de Sant Jordi a Puigverd de Lleida.AJUNTAMENT DE PUIGVERD DE LLEIDA

tracking