SEGRE

LLEURE FESTEJOS

Doctor Prats, Sense Sal, The Sey Sisters i Pavvla, a la festa major de Tàrrega

Amb cinquanta propostes del 10 al 14 de maig

Un moment de la presentació del programa festiu.

Un moment de la presentació del programa festiu.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Doctor Prats i el seu nou disc Venim de lluny, Sense Sal, The Sey Sisters i Pavvla seran cap del cartell musical de la festa major de Tàrrega, que se celebrarà del 10 al 14 de maig i comptarà amb mig centenar de propostes que combinaran la cultura popular, la música, la gastronomia i la diversió.

Durant la presentació del programa, l’alcaldessa de la capital de l’Urgell, Rosa Maria Perelló, va destacar el “caràcter propi i singular” de les festes locals, que inclouran el Ball de l’Eixida; l’Eixideta; la Nit del Tararot i el Corre-Tossino, entre d’altres.

L’ajuntament instal·larà un Punt Lila contra les agressions masclistes a l’Espai Mercat

El tret de sortida de la festa major tindrà lloc el 10 de maig amb la lectura del pregó, a càrrec d’Antoni Tàcies, president de la Societat Ateneu de Tàrrega, entitat que aquest 2019 celebra el centenari i que acaba de ser distingida amb la Creu de Sant Jordi. Com a novetat de l’esdeveniment, els Targalets estrenaran la Cucafera, nova figura de bestiari local.

Així mateix, el Drac de BAT commemorarà el seu trenta aniversari amb un correfoc. Paral·lelament, Tàrrega acollirà els dies 11 i 12 de maig Firacóc, amb una vintena d’expositors, entre aquests Cal Castellets, i tallers de fleca.

D’altra banda, també tindrà lloc la tercera edició de la ruta De Tapes, en la qual una trentena d’establiments oferiran una tapa exclusiva amb beguda per 2,5 euros.

La festa major de maig servirà també per posar en marxa un Punt Lila, un primer pas per implantar el protocol contra les agressions sexistes i la violència masclista que redacta el consistori. Estarà ubicat en un dels mòduls de l’Espai Mercat divendres i dissabte a la nit, i comptarà amb persones prèviament formades en l’atenció d’aquest tipus d’agressions.

tracking