SEGRE

GUIA

Naix el fill del príncep Enric i Meghan Markle

Ocupa el setè lloc a la línia de successió al tron britànic

Enric va comparèixer davant dels mitjans per explicar l’experiència.

Enric va comparèixer davant dels mitjans per explicar l’experiència.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ducs de Sussex, Meghan Markle i el príncep Enric, es van converir ahir en pares d’un nen que ocupa el setè lloc a la línia de successió al tron britànic. Markle va donar a llum un nen de més de tres quilos a la casa de camp de Frogmore, a Windsor, on viu la parella, en un part en el qual va ser present el pare.

“Ha sigut l’experiència més increïble que he viscut”, va assegurar el duc de Sussex, en declaracions a la premsa des de la residència familiar. El príncep Enric va aclarir que encara no han decidit quin nom portarà el seu primer fill. “No hem tingut gaire temps per poder pensar-ho. És el següent pas”, va indicar. A més, va avançar que la primera imatge del petit es veurà d’aquí a dos dies, quan compareixeran els tres junts davant dels mitjans.

El palau de Buckingham va assegurar que tota la família, inclosos la reina, Isabel II, i la mare de Markle, Doria Ragland, “està encantada amb la notícia”.

El nou membre de la família reial encara no compta amb títol perquè no l’adquireix automàticament, sinó que ha de concedir-lo la monarca britànica. “Felicitats al duc i a la duquessa de Sussex per l’arribada del seu primer fill. Us desitjo el millor en aquest feliç moment”, va dir a Twitter la primera ministra, Theresa May.

tracking