SEGRE

INICIATIVES PATRIMONI

Alumnes de Mollerussa restauren una cabana de volta

Van treballar 2 mesos en una de Tarrés

Alumnes de l’institut de Mollerussa, durant els treballs de restauració de la cabana de volta.

Alumnes de l’institut de Mollerussa, durant els treballs de restauració de la cabana de volta.CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Pedra Natural de l’Institut Mollerussa van presentar ahir la restauració d’una cabana de volta situada a la partida dels Assèguils al municipi de Tarrés. Aquesta iniciativa, impulsada pel consell comarcal de les Garrigues, s’emmarca dins del projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) La pedra com un recurs territorial generador d’activitat i ocupació. Els alumnes van portar a terme els treballs de restauració durant els mesos de març i abril.

Des del consell afirmen que aquesta experiència ha ajudat els estudiants a posar en pràctica els coneixements teòrics i els ha mostrat una de les possibles sortides professionals que tindran després d’acabar la formació en l’àmbit del patrimoni de la pedra seca.

Així mateix, i dins del mateix projecte, el consell comarcal organitzarà el pròxim dia 20 de maig visites guiades per empreses del sector de la pedra de les comarques de les Garrigues i l’Urgell per mostrar a les persones que hi estiguin interessades la tasca relacionada amb aquest material.

tracking