SEGRE

DIVULGACIÓ PROPOSTES

Pint of science atansa la ciència al Cafè del Teatre entre el 20 i el 22 de maig

El Petit de Cal Eril, durant un concert al Cafè del Teatre.

El Petit de Cal Eril, durant un concert al Cafè del Teatre.J. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pint of Science 2019, el festival de divulgació científica que proposa una trobada entre investigadors i el públic general en un ambient distès en el qual està permès beure alguna cervesa, arriba per segon any consecutiu a Lleida. La comunicació cel·lular, l’envelliment i la contaminació lluminosa seran alguns dels temes que regnaran al Cafè del Teatre entre el 20 i el 22 de maig. Concretament, s’impartiran sis conferències amb l’objectiu d’atansar la investigació científica a la ciutadania.

L’acte inaugural anirà a càrrec d’Aitor Mòdol, del Centre for Genomic Regulation de Barcelona, que parlarà a les 19.00 hores sobre la comunicació cel·lular i aportarà llum a la pregunta de “com pot comunicar-se una cèl·lula amb les altres sense tenir boca ni orelles”. El seguirà la xarrada Envellint millor, de la investigadora de la Universitat de Lleida i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Natalia Mota.

Entre els investigadors que participaran en la iniciativa es troben també els lleidatans Antoni Tolmos, Ester Desfilis, Frederic Aparisi i Salvador José Ribas. En total seran 73 ciutats de tot Espanya les que s’afegiran a la cinquena edició de Pint of Science.

tracking