SEGRE

EDUCACIÓ IDIOMES

Aprenent anglès gairebé des del bressol

El col·legi Santa Anna de Lleida va celebrar ahir l’onzena edició de l’English Day || El gimnàs del centre va acollir un concurs de talents protagonitzat per 400 alumnes d’Infantil i Primària

Un dels espectacles d’acrobàcia que van sorprendre el públic i el jurat del concurs del col·legi Santa Anna.

Un dels espectacles d’acrobàcia que van sorprendre el públic i el jurat del concurs del col·legi Santa Anna.MAITE MONNE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El poliesportiu del col·legi Santa Anna de Lleida va acollir ahir un concurs de talents protagonitzat per més de quatre-cents escolars d’Infantil i Primària que van delectar el públic i el jurat amb coreografies, trucs de màgia, recitals de música i malabars d’allò més sorprenents. Ho va fer en el marc de la celebració de l’English Day, una iniciativa d’aquesta escola que ahir va arribar a l’onzena edició i pretén promoure l’anglès com a llengua vehicular gairebé des del bressol. “Portem un parell de setmanes preparant les actuacions amb els petits”, explicava la cap del departament de Llengües Estrangeres del col·legi lleidatà, Shauna Bawn, mentre destacava que “els alumnes sempre estan il·lusionats per sortir a l’escenari i explicar en anglès els espectacles que han estat organitzant”. La temàtica d’aquesta edició era el programa Got Talent, per la qual cosa tampoc hi van faltar membres del jurat, que van seleccionar les actuacions més creatives de cada cicle acadèmic. Des de primera hora del matí, els nens a partir de sis mesos van escalfar motors amb diferents tallers de manualitats. Tanmateix, el plat fort de la jornada va començar poc després de les quatre de la tarda, quan tots els alumnes del centre es van reunir al gimnàs per representar els seus talents artístics. Segons va apuntar Bawn, “som una escola poliglota i apostem molt fort pels idiomes, per aquest motiu creiem que per aprendre anglès cal anar més enllà del model tradicional i sortir de l’aula per organitzar multitud d’activitats perquè la immersió lingüística sigui completa”.

A més de l’English Day, que en els últims anys s’ha dedicat a Irlanda i La volta al món en vuitanta dies, el Santa Anna programa obres de teatre en anglès i viatges a Anglaterra per als estudiants d’ESO, que passen entre una setmana i un mes en una casa d’acollida “vivint el dia a dia d’un nen anglès”.

tracking