SEGRE

FESTIVAL ARTS ESCÈNIQUES

Cartell de luxe a Circ Picat de 3 dies amb 22 companyies

El festival celebrarà la sisena edició del 28 al 30 de juny || Una companyia de Kènia actuarà per primera vegada a Espanya

Fotografia de l’edició anterior del festival celebrat a Alpicat.

Fotografia de l’edició anterior del festival celebrat a Alpicat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de circ i arts vives Circ Picat d’Alpicat ja té a punt tots els detalls per celebrar la sisena edició del 28 al 30 de juny amb un cartell de luxe. Per segon any consecutiu, l’organització repetirà el format de tres dies d’espectacles per reafirmar el certamen com un festival de referència dins del món del circ a nivell català i estatal. També es mantindran les apostes per a un públic familiar, per la qualitat dels serveis que s’ofereixen als visitants i per espectacles de nivell, que s’acompanyaran amb tallers, exposicions i food truck, tot plegat en tretze espais diferents.

En total, hi participaran vint-i-dos companyies. Els caps de cartell seran la francesa Les Quat’fers en l’Air, amb l’espectacle Gravir, que després de recórrer nombrosos festivals a Europa arribarà a Circ Picat per gaudir de la tècnica del trapezi amb molt humor. També comptarà una companyia de Kènia, Jambo Brothers, que actuarà per primera vegada a Espanya amb Men in black, un espectacle que combina acrobàcia, tècnica i molta energia. De les formacions lleidatanes destaquen Campi qui Pugui, Sound de Secà o el Pallasso Tortellini, que amb només setze anys s’està fent un nom en l’escena.

El cartell d’aquesta sisena edició és obra de la dissenyadora Xenia Charles i la imatge representa un malabarista i equilibrista.

tracking