SEGRE

CIÈNCIA I TECNOLOGIA POLÈMICA

EUA reconeix que estudia l'existència dels ovnis

Després d’esdeveniments estranys albirats per pilots de combat des del 2014 || Els ufòlegs ho veuen un fet “sense precedents”

El mòdul espacial Tiangong es desintegra sobre el Pacífic sense causar danys

El mòdul espacial Tiangong es desintegra sobre el Pacífic sense causar danysEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pentàgon ha admès per primera vegada que estudia l’existència d’ovnis (objectes voladors no identificats), segons revela el diari New York Post, que assegura que la institució, sempre reticent a reconèixer aquesta realitat, analitza informes sobre això.

Un portaveu del departament de Defensa nord-americana va confessar que una iniciativa secreta del govern anomenada Programa Avançat d’Identificació d’Amenaces Aeroespacials (AATIP) “perseguia la investigació de fenòmens aeris no identificats”.

El programa del Pentàgon, que va començar l’any 2007, va ser suspès oficialment el 2012 quan li van retallar els fons, d’acord amb el Pentàgon. Però la Marina va reconèixer fa poc que està investigant els reports dels ovnis. Pel que sembla, tot va començar fa cinc anys (2014), quan els pilots que patrullaven la costa est dels EUA van divisar una sèrie d’objectes no identificats a velocitats pràcticament inabastables.

Per a alguns experts es tracta d’una “revelació bomba” perquè des de les institucions nord-americanes mai havien reconegut l’existència d’aquest tipus d’esdeveniments fins ara, quan surt a la llum que “existeix una iniciativa secreta del govern que estudia aquests casos”.

Nick Pope, investigador d’aquest tipus de successos, explica que les declaracions oficials anteriors indicaven que s’estudiaven les amenaces plantejades per la pròxima generació d’avions, míssils i avions no tripulats. “Aquesta nova admissió deixa clar que realment estudien objectes voladors no identificats”, aclareix.

John Greenewald Jr., la pàgina web del qual The Black Vault arxiva suposats documents governamentals desclassificats sobre informes d’OVNI, va qualificar la reacció del Pentàgon nord-americà de “sense precedents”.

LES CLAUS Rastreig El Pentàgon va crear el 2007 un programa per estudiar “fenòmens aeris no identificats”, encara que va ser cancel·lat per falta de fons. Albiraments Després de l’albirament d’objectes no identificats per part de pilots de la Marina, el programa es va reactivar. Reaccions Els ufòlegs han mostrat la seua sorpresa pel reconeixement del govern.

tracking