SEGRE

CIÈNCIA SOCIETAT

Una empresa ofereix assajar la vida humana a Mart

La ignició del coet de prova va durar sis segons.

La ignició del coet de prova va durar sis segons.COSMIC RESEARCH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Astroland, una empresa càntabra, ofereix una experiència que reprodueix les condicions de vida a Mart. El procés de selecció ja està obert, del qual se seleccionaran 100 persones. L’experiència, que dura un total de 100 dies, tindrà un cost de 10.000 euros.

Abans de poder assajar les condicions de vida marcianes, els participants passaran per un procés de formació durant els primers mesos. Així, estaran acompanyats d’un mentor en remot que els formarà tant físicament, amb un pla com el que segueixen els astronautes, com mentalment, amb diferents tècniques de desenvolupament personal i tècniques avançades de psicologia. A més, tindran un exclusiu espai online en el qual es trobaran amb experts i personalitats rellevants en les matèries associades a la seua missió.

L’experiència, que dura un total de 100 dies, tindrà un cost de 10.000 euros

Una vegada conclosa aquesta fase, els elegits es traslladaran a l’acabat d’inaugurar Space Center d’Astroland, ubicat a Cantàbria, per concloure la seua formació. Simularan passejades espacials a través de la participació en cursos d’espeleologia i pràctiques de flotabilitat neutra que simulen els estats d’ingravidesa i rebran formació en plans d’emergència per actuar amb criteri davant de qualsevol circumstància adversa. A partir d’aquell moment, són traslladats a una estació científica espacial en la qual es reprodueixen les condicions hostils de l’ambient marcià.

tracking