SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Troben morta una dona en una séquia de Seròs

Els Mossos han obert una investigació per determinar les causes de la mort || Es descartaria una mort violenta

El cadàver va ser trobat a prop del monestir d’Avinganya.

El cadàver va ser trobat a prop del monestir d’Avinganya.JORDI GUARDIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona d’uns 60 anys i de nacionalitat estrangera va ser trobada morta aquest diumenge a primera hora del matí en una séquia de Seròs. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per poder determinar les causes de la defunció però, segons les primeres indagacions, no haurien trobat signes externs de criminalitat, per la qual cosa es descartaria una mort violenta.

La troballa es va produir al voltant de les set del matí a la séquia d’un canal que hi ha a prop del monestir d’Avinganya, a uns dos quilòmetres del poble. Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM. Pel que sembla, el cos estava de cap per avall i parcialment cobert d’algues. Després de comprovar que la persona ja havia mort, fins al lloc es van desplaçar agents d’investigació i la policia científica dels Mossos d’Esquadra. Poc després es va fer l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Lleida per tal de practicar-li l’autòpsia, que revelarà les causes exactes de la mort i quan es va produir.

Per la seua part, la policia catalana va aconseguir identificar la dona al llarg del dia d’ahir, segons van informar fonts solvents. Es tractaria d’una dona d’uns 60 anys d’origen estranger. No va transcendir el seu lloc de residència, però, pel que sembla, no seria veïna de Seròs.

tracking