SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor l'empresari lleidatà Santi Llusera després d'un accident

No va poder superar les ferides que es va fer al sortir de la via amb la moto a Àger

Santi Llusera, en una fotografia recent, residia a Alcoletge.

Santi Llusera, en una fotografia recent, residia a Alcoletge.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conegut empresari lleidatà Santi Llusera Solsona, de 55 anys, va morir a primera hora d’ahir a l’hospital Parc Taulí de Sabadell com a conseqüència de les ferides que es va fer hores abans després de sortir de la via amb la moto que conduïa a la carretera C-12 a l’altura d’Àger. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que s’havia produït un sinistre al punt quilomètric 192 d’aquesta via a les 17.52 hores de diumenge i fins allà es van desplaçar agents de la policia autonòmica, bombers, una ambulància, així com un helicòpter del SEM, que el va traslladar fins a l’hospital de Sabadell davant de la gravetat de les ferides que es va fer i de les quals no es va poder recuperar.

Santi Llusera, nascut a Bellpuig però resident a Alcoletge, era un dels responsables del grup empresarial GLS Prefabricados, l’origen de la qual es remunta al 1964 amb l’empresa Cafisol, dedicada a l’extracció d’àrids a la partida de Grenyana de la ciutat de Lleida i que va fundar el seu pare Tomàs Llusera Fortuny. GLS Prefabricados té diferents plantes de producció a Lleida, Tàrrega, Soses i Almenar i altres punts d’Espanya des d’on es distribueixen materials i productes relacionats amb la construcció, com el formigó, prefabricats per a obra pública i residencial, àrids i altres de vinculats a la fosa.

La notícia de la mort de Santi Llusera va causar consternació per la seua estreta vinculació amb el món empresarial, social i esportiu de les comarques de Lleida. Així, era membre de la Cambra de Comerç de Tàrrega i de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (Coell). Igualment tenia vincles amb el Raimat Golf Club, entitat en què GLS patrocina un torneig infantil, i amb l’ICG Força Lleida, conjunt que ahir va expressar consternació com també van fer moltes altres entitats.

El funeral per Santi Llusera, que estava casat amb la també molt coneguda empresària del món de l’hostaleria Montse Sainz de la Maza i amb qui tenia un fill de nou anys, Pepe, es farà demà dimecres, a les 19.00 hores de la tarda, als jardins del tanatori de Lleida. Aquell mateix dia també estaraà oberta la capella ardent a partir de les 9.00 del matí.

tracking