SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

L'AECC-Lleida recapta 27.000 euros contra el càncer

Es mobilitzen 470 voluntaris

Una de les 31 taules de l’associació, dijous a l’Arnau.

Una de les 31 taules de l’associació, dijous a l’Arnau.AECC LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida va recaptar dijous prop de 27.000 euros durant la tradicional jornada d’acapte, que va mobilitzar un total de 470 voluntaris repartits en una trentena de taules. A banda de recaptar fons contra aquesta malaltia, els col·laboradors de l’entitat van sortir al carrer per tal de conscienciar sobre la importància dels hàbits de vida saludables, a part d’informar sobre les diferents activitats i serveis que ofereix l’AECC.

I és que l’associació té més de 95 delegacions i juntes locals al llarg de la província que han organitzat 140 conferències divulgatives i tallers de prevenció per a 7.105 nens.

A part de comptar amb més de 550 voluntaris, l’entitat lleidatana rep el suport econòmic de 3.800 socis per atendre mil pacients de càncer i els seus familiars. En el conjunt d’Espanya, l’AECC inverteix 56 milions d’euros en més de tres-cents projectes d’investigació, entre els quals destaca el de la doctora lleidatana Anna Macià, biòloga de la UdL i l’IRBLleida que estudia l’heterogeneïtat tumoral al melanoma humà i la seua resistència als fàrmacs.

tracking