SEGRE

El Sueldazo de l'ONC E va repartir 20.000 euros a Balaguer aquest cap de setmana

Clients, ahir, esperaven torn a l’administració de loteria del carrer Carme de Lleida.

Clients, ahir, esperaven torn a l’administració de loteria del carrer Carme de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ONCE va repartir aquest cap de setmana 20.000 euros a Balaguer en el sorteig del Sueldazo de diumenge passat. Segons va informar ahir l’entitat, Nadal Ricart va ser el venedor que, des del seu punt de venda ubicat al passeig de l’Estació 1 de la capital de la Noguera, va vendre el cupó afavorit a algú de qui encara es desconeix la identitat.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant vint anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

A més, premis de 2.000 euros al mes durant deu anys als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena, 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat en la primera extracció. A més, també atorga premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Ponent

Feia més de 7 mesos que la sort del Sueldazo de l’ONCE no visitava les comarques de Ponent. En aquella ocasió, el novembre del 2018, van tocar més d’un milió i mig d’euros repartits en tres bitllets a Solsona.

tracking