SEGRE

SOLIDARITAT INICIATIVES

Jornada a Tàrrega per implicar empreses locals en responsabilitat social

El Grup Alba reuneix un centenar de firmes

La jornada es va celebrar ahir a l’auditori d’Infraestructures.

La jornada es va celebrar ahir a l’auditori d’Infraestructures.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar d’empresaris de les comarques de Lleida van participar ahir en la tercera jornada empresarial de Tàrrega, impulsada pel Grup Alba i el seu servei de formació i inserció Enfoc amb el suport d’Incorpora de La Caixa, en la qual van animar els assistents a incorporar a les seues polítiques els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), és a dir, que apostin per la sostenibilitat a nivell social, econòmic i mediambiental.

La directora d’Alba, Maite Trepat, va destacar que “aquesta jornada ens serveix per escampar la llavor i aconseguir que cada vegada siguin més les empreses que es comprometin amb un territori socialment més responsable”. Trepat va indicar que “moltes de les empreses veuen Alba com un bon aliat per avançar en projectes conjunts, des d’una petita acció com col·laborar en un calendari solidari, fins a una plantada d’arbres, una recollida d’aliments o altres iniciatives”. Trepat va revelar que “una quinzena d’empreses ja formen part de la nostra Xarxa d’Empreses Sòcies”.

Una quinzena de negocis ja formen part de la Xarxa d’Empreses Sòcies del Grup Alba

La ponència principal de la jornada va anar a càrrec de Marcos González, president i fundador de Corresponsables.com, un mitjà digital de referència en l’àmbit de la comunicació de la responsabilitat social. González va animar els empresaris “a comunicar i difondre les accions que impulseu, ja que així la gent ho sabrà, s’hi sumarà i aconseguirem construir un món millor”. La jornada, que va acabar amb una xarrada del Postureig Lleida sobre emprenedoria solidària, també va incloure una taula redona entre representants d’empreses que ja duen a terme accions de responsabilitat social com Intermón Oxfam, Grup Borges, Diana Pet Food i Termix.

tracking