SEGRE

EDUCACIÓ DISTINCIONS

Menció internacional per al professor Gustavo Slafer

Ha obtingut la màxima distinció de la Societat Americana de Ciències de Cultius || Expert de la UdL en fisiologia

El professor Gustavo Slafer.

El professor Gustavo Slafer.UDL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El professor i investigador de la Universitat de Lleida (UdL) Gustavo Slafer ha estat distingit amb la menció fellow de la Societat Americana de Ciències de Cultius, el màxim reconeixement que atorga aquesta institució i que només han aconseguit un 0,3% dels seus membres.

L’organisme destaca que Slafer “és reconegut internacionalment per les seues contribucions a la fisiologia del rendiment dels cultius”.

L’investigador, que treballa des del 2003 a la UdL, se centra en l’estudi de les bases fisiològiques del rendiment de les collites per augmentar la producció amb un ús eficient dels recursos i millorar la sostenibilitat reduint l’impacte mediambiental.

A banda de ser professor honorari a les universitats de Nottingham (Regne Unit) i Buenos Aires (Argentina), Slafer és membre del departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal d’Etsea i del grup d’investigació Agronomia i Millora de Rendiments i Qualitat de Cultius Extensius del centre Agrotecnio-UdL.

Amb més de cent vuitanta articles publicats, aquest professor és tècnic del Crop Science i també ha col·laborat amb Euphytica, Field Crops Research, European Journal of Agronomy i Food and Energy Security. La cerimònia anual d’entrega de premis de la Societat Americana de Ciències de Cultius tindrà lloc el proper mes de novembre a San Antonio (Estats Units).

El centre Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida ampliarà la formació dels professionals en Traumatologia, Reumatologia i Urgències sobre infiltracions articulars i de columna vertebral. Ho farà a partir de demà amb un cicle que intentarà aportar el millor control del dolor possible a aquests pacients per facilitar una ràpida integració a la feina i a la vida familiar. La patologia dolorosa de columna té un gran impacte en pacients en edat laboral.

tracking