SEGRE

INNOVACIÓ GASTRONOMIA

Neix a Lleida un centre per formar docents amb les últimes novetats i tècniques en hostaleria

Naix un centre per formar docents amb les últimes novetats i tècniques en hostaleria || Entrega de premis de la IV Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hoteleria

Fotografia de grup dels premiats en la IV edició de la Beca ICG, ahir al Palau de la Generalitat.

Fotografia de grup dels premiats en la IV edició de la Beca ICG, ahir al Palau de la Generalitat.ICG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida comptarà amb un nou centre d’innovació i tecnificació en hostaleria. Un projecte pioner a Catalunya que té com a objectiu formar professionals de la docència amb la tecnologia més avançada. Aquest espai per impulsar i desenvolupar un aprenentatge referent i de qualitat està previst que obri les portes entre la primavera i l’estiu de l’any que ve. Així es va anunciar ahir durant l’entrega de premis de la IV Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hoteleria que es va celebrar ahir al Palau de la Generalitat de Catalunya. Aquest nou projecte naix de l’acord entre el departament d’Educació, la fundació ICG i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida que acollirà aquest espai en una aula d’uns 100 metres quadrats.

Respecte als premis, l’entrega la va presidir el conseller d’Educació, Josep Bargalló, i apadrinada pel cuiner i estrella Michelin, Vicent Guimerà. El primer premi va ser per a l’alumne de l’escola d’Hostaleria de Girona Eduard Tuneu, que va guanyar una beca per estudiar un màster en Innovació i Gestió de Restaurants a la facultat de ciències gastronòmiques de Sant Sebastià. El segon i tercer premi, valorats amb 500 i 200 euros respectivament, van ser per a un alumne de l’escola Joviat de Manresa i un altre de l’Hoteleria de Cambrils.

tracking