SEGRE

LOTERIES

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan queda desert

Reparteix 390.000 euros a Molins de Rei

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan queda desert

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan queda desertEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan, dotat amb 3 milions d’euros, ha quedat desert ja que no s’ha venut cap bitllet amb el número guanyador: el 13156 de la sèrie 18.

El responsable de l’estanc Margarit de Molins de Rei (Barcelona) -on s’ha distribuït el número premiat-, Jaume Margarit, ha explicat que ha esperat fins última hora per vendre els bitllets, però no ho ha aconseguit.

Tanmateix l’estanc de Molins de Rei sí que ha venut el primer premi -la resta de sèries del mateix número- i ha repartit 390.000 euros entre els veïns gràcies que ha venut 13 bitllets premiats.

També han estat agraciats els compradors dels números especials 35511, 04465, 18268, 28799 i 06966, que s’han venut en internet, Banyoles (Girona), Sant Joan de Vilatorrada, Parets del Vallès, Barcelona i Terrassa (Barcelona).

Els qui hagin obtingut un premi inferior a 1.000 euros poden demanar una transferència en els punts de venda autoritzats i la rebrà directament al seu compte bancari en un màxim de 48 hores.

Els establiments autoritzats també poden pagar premis en metàl·lic fins 120 euros, i els premis a partir de 50 euros també es poden cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.

Tots els premis es poden cobrar fins el 22 de setembre a la seu de Loteria de Catalunya, en la Gran Via de Barcelona.

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan queda desert

El Premi Extraordinari de La Grossa de Sant Joan queda desertLG

tracking