SEGRE

SORTEJOS ATZAR

La Grossa passa de llarg a Ponent

El premi més important del primer sorteig de Sant Joan, valorat en 3 milions d’euros, va quedar desert || La sort va caure a Molins de Rei, Banyoles i Barcelona

Propietaris i treballadors de l’estanc que ahir va repartir 390.000 euros a Molins de Rei.

Propietaris i treballadors de l’estanc que ahir va repartir 390.000 euros a Molins de Rei.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els milers de catalans que van comprar paperetes per al primer Sorteig Extraordinari de la Grossa de Sant Joan es van quedar ahir amb les ganes del premi més important, valorat en tres milions d’euros, que va quedar desert al no haver-se venut cap cupó amb el número 13156 i la sèrie 18. Sí que es va repartir el segon més abundant, que va caure a Molins de Rei per als bitllets del mateix número, sense coincidències a la sèrie.

Un estanc situat a la plaça de la Creu d’aquesta localitat va ser l’encarregat de repartir 390.000 euros, 30.000 per cada un dels tretze bitllets venuts. “Fa més de trenta anys que som fidels a la Loteria de Catalunya però mai havíem tingut la sort de vendre cap bitllet premiat”, va explicar l’actual propietari de l’establiment familiar, Jaume Margarit, que va afegir que “creiem que es van anar comprant d’un en un al taulell i que el premi estarà molt repartit”. La primera edició de la Grossa de Sant Joan també va premiar amb 10.000 els afortunats que tenien un dels cinc números especials: 35511, 04465, 18268, 28799, 06966. En aquests casos, la sort va caure a Banyoles, Sant Joan de Vilatorrada i a través d’internet a Parets del Vallès, Barcelona i Terrassa, respectivament. Encara que cap de les grosses no es va repartir a les comarques lleidatanes, sí que hi podria haver agraciats amb els acabaments del número 13156, amb premis d’entre 500 i 6 euros. Per al 13155 i el 13157, la recompensa és de 3.000 euros.

A partir d’avui ja hi ha a la venda els bitllets per a la Grossa de Cap d’Any.

Lleida, agraciada l’any passat per últim cop al sorteig de Sant Jordi L’última vegada que el sorteig de la Grossa va somriure a les comarques de Ponent va ser l’any passat, durant l’edició de Sant Jordi. En total, es van repartir 1,9 milions del primer premi al Palau d’Anglesola. Van ser dinou els clients del bar i espai alternatiu S’abril els que van resultar afortunats, la majoria veïns del municipi. També se’n van repartir 300.000 a Balaguer i 50.000 més del cinquè premi en un supermercat de Lleida. I és que el 2018 va ser un any de sort per als lleidatans, que també van resultar agraciats el mes de gener amb la Grossa de Cap d’Any. En aquella ocasió, Loteria de Catalunya va repartir per primera vegada un premi d’aquest sorteig a Ponent. Va ser amb el número 75182, que va deixar més d’un milió d’euros en un estanc de la plaça Ricard Viñes de Lleida i un bar de Menàrguens.

tracking