SEGRE

Les destinacions turístiques més segures (i insegures) per als homosexuals

Les destinacions turístiques més segures (i insegures) per als homosexuals

Les destinacions turístiques més segures (i insegures) per als homosexuals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la finalitat d’ajudar a la comunitat LGTB a viatjar de forma segura i que puguin disfrutar d’una estada sense complicacions, la revista alemanya Spartacus publica des de l’any 2012 el 'Gay Travel Index', una classificació en la qual compara 197 països segons com de preparats estan per rebre turistes homosexuals. Entre ells, Espanya sol aparèixer entre les destinacions turístiques més segures i propícies per acollir aquesta comunitat. En aquesta edició, el país amb capital Madrid es fa un lloc al segon lloc del rànquing juntament amb altres onze estats, amb una puntuació de 9 sobre 10. Per sobre, només hi ha tres nacions: Canadà, Portugal i Suècia, que reben la nota màxima.

A l’altre costat del rànquing, entre els menys acollidors per a viatgers homosexuals, es troben la República de Txetxènia (que forma part de Rússia) al capdavant, amb una nota de menys 16 punts, seguida de Somàlia (-15), Aràbia Saudita i Iran (ambdós -14) i Iemen (-12).

Per elaborar l’índex en què es basa la classificació, els creadors se centren en les decisions polítiques que afecten a la comunitat gai, les lleis que li afecten i si es produeixen episodis de violència contra ells, entre altres paràmetres.

Més infografies en Statista

tracking