SEGRE

TRADICIONS FESTES

La Transsegre 2019 recupera el recorregut tradicional

El període d’inscripció s’amplia fins aquest divendres

Presentació de la 35 edició de la Transsegre de Balaguer, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol.

Presentació de la 35 edició de la Transsegre de Balaguer, que se celebrarà del 12 al 14 de juliol.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 35a edició de la Transsegre de Balaguer, que se celebrarà entre els dies 12 i 14 de juliol, recuperarà el recorregut habitual després d’haver d’escurçar-se l’any passat pel gran cabal d’aigua que transportava el riu Segre. En aquest sentit, el dissabte 13 a la tarda tindrà lloc el descens entre Camarasa i Sant Llorenç i diumenge al matí, entre Gerb i Balaguer.

Així ho va anunciar dilluns l’organització del certamen durant la presentació. Respecte a la inscripció de les embarcacions el termini s’ha ampliat fins aquest divendres. Fins ahir hi havia 207 barques apuntades a l’espera d’arribar fins a les 230 com l’any passat. Així mateix, des de l’entitat recorden que com a màxim poden descendir per la canalització del riu un total de tres-centes embarcacions tripulades per un límit de deu persones. Les inscripcions poden fer-se efectives a la pàgina web www.transsegre.org. A més hi ha programades una sèrie d’activitats paral·leles com l’actuació de l’escola de gimnàstica rítmica de Balaguer i actuacions de DJ per divendres i els concerts del grup Buhos i Hey! Pachucos per dissabte. Per fer més difusió de la popular festa de la capital de la comarca de la Noguera, aquest any s’ha llançat el hashtag #transsegre2019 perquè els participants l’utilitzin a les xarxes socials.

tracking