SEGRE

INICIATIVES NATURALESA

Salàs de Pallars acull campaments per a nens amb gossos

Salàs de Pallars acull la cinquena edició del Dog Camp Junior, on nens d’entre 7 i 14 anys comparteixen experiències amb les mascotes || Dos torns amb 48 inscrits

Participants (nens i mascotes) amb els monitors en l'edició d'aquest any del Dog Camp Junior.

Participants (nens i mascotes) amb els monitors en l'edició d'aquest any del Dog Camp Junior.ACEC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Catalana d’Excursionisme Caní 4 Turons organitza la cinquena edició del Dog Camp Junior, campaments per a nens d’entre 7 i 14 anys amb els seus gossos, que se celebren a Salàs de Pallars, al Pallars Jussà, en dos torns. El primer, que està en marxa des del 30 de juny passat, acabarà demà, i l’endemà començarà el segon torn, fins al 13 de juliol vinent. En cada tanda hi ha 24 menors inscrits juntament amb les seues mascotes. En aquesta cinquena edició, aquesta iniciativa pionera a Catalunya canvia d’ubicació i se celebra a Salàs de Pallars, després que l’any passat es fes a Rialp. A l’Alberg Les Solanes, els participants conviuen amb les mascotes i participen en diverses activitats amb l’objectiu d’entendre el llenguatge dels gossos per poder establir-hi una bona comunicació i un bon vincle que porti a una millor convivència en societat. A més a més, es treballen valors com el respecte, l’empatia, la confiança i la tolerància cap als animals i la resta de nens amb els quals conviuen.

L’associació té com a objectiu, amb aquests campaments, donar eines als participants perquè creixin amb valors i eduquin les mascotes per evitar comportaments incívics, inculcant una bona convivència amb la resta de la comunitat. Per a això, els nens aprenen diverses metodologies d’educació canina, amb el joc com la millor manera d’aprendre per a un gos.

Entre les activitats s’inclouen l’agility, caiac, salvament aquàtic, senderisme o barranquisme. Una de les novetats d’aquesta cinquena edició és que els nens també tenen la possibilitat de practicar ràfting.

Participants (nens i mascotes) amb els monitors en l’edició d’aquest any del Dog Camp Junior.

Participants (nens i mascotes) amb els monitors en l’edició d’aquest any del Dog Camp Junior.ACEC

tracking