SEGRE

SUCCESSOS MUNTANYA

Troben sense vida un veí de Tremp

Els efectius de rescat troben el cos al barranc d’Eroles després de cinc dies de recerca || Els Agents Rurals van utilitzar dos drons amb càmera tèrmica

Els Agents Rurals van utilitzar drons amb càmera tèrmica durant el dispositiu de recerca.

Els Agents Rurals van utilitzar drons amb càmera tèrmica durant el dispositiu de recerca.AGENTS RURALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra van trobar ahir el cos sense vida d’un home al barranc d’Eroles, que amb tota probabilitat es tracta del veí de 62 anys que constava com a desaparegut des de dimarts passat. Els efectius van trobar el cadàver a l’aigua poc abans de les dotze del migdia d’ahir.

Fonts policials van assenyalar que no presentava signes de violència, de manera que tot sembla indicar que va caure al barranc de forma accidental. La investigació continua oberta i segurament durant el dia d’avui els Mossos confirmaran la identitat de l’home mort. La recerca es va activar divendres a les quatre de la tarda, quan els Mossos van rebre l’alerta d’un veí, que assegurava que no sabia res del desaparegut des de dimarts passat. Pel que sembla, l’home vivia en una cabana a Eroles, a prop del barranc, i anaven a caminar junts de forma freqüent, però no s’havia presentat a la cita.

Els Mossos van demanar la col·laboració dels Bombers, que van activar entre divendres i ahir un total de vint-i-una dotacions terrestres, amb l’helicòpter dels Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i la unitat canina. Els Mossos també van desplegar un helicòpter mentre que els Agents Rurals van col·laborar en la recerca amb la utilització de dos drons equipats amb càmera tèrmica. Finalment, el dispositiu va acabar a les 12.28 hores, una vegada els efectius van treure el cos de l’aigua i es va procedir a informar el jutjat de guàrdia perquè ordenés l’aixecament. L’autòpsia confirmarà les causes de la mort, encara que tot apunta a un accident.

tracking