SEGRE

FESTES

Dos mil persones i 247 barques en una Transsegre imaginativa

El recorregut de la primera etapa, entre Camarasa i Sant Llorenç de Montgai, ha durat avui tres hores

Dos mil persones i 247 barques en una Transsegre imaginativa

Dos mil persones i 247 barques en una Transsegre imaginativaMAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 247 embarcacions tripulades per 1.881 persones han fet aquest dissabte el primer tram de la 35 edició de la Transsegre des de Camarasa fins Sant Llorenç de Montgai.

Durant el descens, més lent de l’habitual (després de més de tres hores de marxa tan sols havien arribat tres barques), hi ha hagut molta diversió, pistoles d’aigua, música, cerveses i fins i tot alguns han portat fuets per fer més amè el trajecte.

Respecte a la decoració, n'hi ha hagut de totes les maneres. Algunes han portat un gran tauró de cartró simulant ser Megalodon o han elaborat el vaixell amb la forma de les naus espacials de la pel·lícula Star Wars. Fins i tot hi ha hagut una embarcació que ha simulat la travessia que la protagonista de Joc de Trons , Daenerys Targaryen (Khaleesi), va haver de fer per creuar el mar estret i arribar fins a Ponent.

També n’hi ha hagut algunes de més senzilles, elaborades amb dos grans flotadors amb unes cadires amb casta, i una que ha portat un gos a la proa com si del capità es tractés.

Si alguna cosa han tingut en comú tots els tripulants del primer tram de la Transsegre d’ahir és que tard o d’hora han acabat molls, ja fos perquè s'han tirat al riu o perquè les guerres d’aigua els han acabat escatxigant. Igual que les persones que s'han atansat a veure el descens, que tampoc no han pogut esquivar l’aigua que els han llençat els participants.

Demà diumenge, segon tram de la Transsegre. Sortirà a les 10.30 hores de Gerb per arribar a Balaguer. A les 14.30, mascletada final que posarà el puint i final a aquesta 35 edició

tracking