SEGRE

MÉTEO

Lleida, en alerta per pluges i tempestes

S’esperen xàfecs i tempestes al quadrant nord-est

Envia'ns fotos relacionades amb l'estiu i guanya una estada a l'Hotel Estanys Blaus de Tavascan.

El teu temps, l'estiu 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de set províncies tindran aquest dimecres 17 de juliol avisos de nivell groc per pluges i tempestes en el Sistema Ibèric i Pirineu, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Concretament per risc de pluges i tempestes estaran Osca, Terol, Saragossa, Burgos, Sòria, Lleida, Barcelona, Girona, La Rioja, Granada i Jaén.

Segons AEMET, aquest dimecres s’esperen xàfecs i tempestes al quadrant nord-est, amb més probabilitat de precipitacions en el Sistema Ibèric, al Pirineu i en àrees pròximes, on podran ser localment forts. Tanmateix, és possible que es donin pluges febles en altres zones de l’est de l’altiplà i a les serres del sud-est peninsular.

Quant a les temperatures, les diürnes descendiran a bona part de la Península, excepte en l’àrea mediterrània on romandran amb pocs canvis, igual com en les Canàries.

Finalment, bufaran intervals de vent fort del nord-est a les Canàries i del nord al litoral sud-oest de Galícia. Mentrestant, hi haurà predomini de vent fluix del nord-est a l’altiplà Nord i, al final, del nord-oest a l’Ebre i de l’oest a l’Estret.

tracking