SEGRE

BENESTAR PROJECTES

Més de 430 milions en ajuts per a entitats socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies destinarà 432.800.000 euros en la convocatòria ordinària de subvencions per a projectes i activitats d’entitats d’àmbit social, segons va informar ahir la Generalitat. Les subvencions s’atorgaran per al període que va del 2019 al 2022, una novetat en la qual s’amplia de dos a quatre anys la línia de subvencions, la qual cosa donarà més estabilitat a les entitats per realitzar programes de manteniment i establiment de serveis definits a l’actual cartera de serveis socials.

Alguns dels àmbits en els quals les entitats podaran presentar-se per rebre ajuts són el suport a joves tutelats, programes per a la no-discriminació per raó d’origen, l’associacionisme juvenil i la protecció dels drets de les persones LGBTI, entre d’altres. Les associacions sense ànim de lucre podran presentar sol·licituds del 22 al 9 d’agost.

El Govern amplia quatre anys la línia de subvencions per donar continuïtat als projectes

D’altra banda, el conseller Chakir el Homrani va anunciar ahir en una reunió amb alcaldes de seixanta ajuntaments catalans, un nou pla de suport amb 14,5 milions d’euros que destinaran als municipis que allotgin centres de menors estrangers no acompanyats (Menes). El pla oferirà suport a ajuntaments i consells comarcals per millorar l’acollida i la inclusió d’aquests menors al territori.

tracking