SEGRE

TRADICIÓ PROGRAMACIÓ

Buhos, Doctor Prats i el Mag Lari, caps de cartell de les festes de la Seu d'Urgell

La celebració es prolongarà del 23 al 27 d’agost

Presentació del programa de la festa major de la Seu d’Urgell.

Presentació del programa de la festa major de la Seu d’Urgell.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Buhos, conegut pel seu rock festiu amb influències del reggae i l’ska, i Doctor Prats, una de les formacions més rellevants de l’escena musical catalana i que actuarà al mateix escenari que el DJ Ernest Codina, seran alguns dels plats forts musicals de la festa major de la Seu d’Urgell, que se celebrarà del 23 al 27 d’agost. L’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell va presentar ahir el programa, que aglutina vuitanta activitats lúdiques, 33 de les quals organitzades per entitats i grups locals amb l’objectiu, any rere any, de “donar a conèixer i convertir en protagonistes tots els actius locals”, segons va destacar el tècnic de cultura, Andreu Campillo. El Mag Lari serà l’encarregat d’actuar en la ja tradicional nit de teatre prèvia a l’inici de la festa, el dia 22 a les 22.00 hores al Palau d’Esports, on presentarà l’espectacle Una nit amb el Mag Lari. El regidor de Festes i Tradicions de l’ajuntament, Carlos Guàrdia, va destacar el correfoc com a “esdeveniment de referència” i l’actuació “estrella que congrega un nombre major de persones, i cada vegada n’hi ha més que vénen de fora de la ciutat”.

En aquest sentit, Guàrdia va agrair “el gran esforç de renovació i sorpresa” del Grup de Diables de l’Alt Urgell. Per al públic infantil, el programa de festes inclou un xou del grup d’animació El Pot Petit per al proper dia 20 que tindrà lloc al Palau d’Esports, a més de diversos tallers i jocs.

El grup d’animació El Pot Petit serà l’encarregat de fer gaudir els més petits el dia 20

L’alcalde de la capital de l’Alt Urgell, Jordi Fàbrega, va anunciar que el pregó de les festes d’aquest any anirà a càrrec de l’equip de bàsquet femení sènior Cadí la Seu com a “reconeixement a tot l’esport femení però sobretot al de les nostres jugadores, després d’aconseguir fer historia”.

tracking