SEGRE

GUIA

La Cambra de Comerç forma cinquanta joves lleidatans

Foto de família dels joves d’entre 16 i 29 anys que han participat aquest estiu en els cursos del Campus Comerç.

Foto de família dels joves d’entre 16 i 29 anys que han participat aquest estiu en els cursos del Campus Comerç.CAMBRA DE COMERÇ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de cinquanta joves d’entre 16 i 29 anys han participat aquest estiu en els cursos gratuïts de formació que organitza la Cambra de Comerç de Lleida per millorar les competències en llengua anglesa, estètica, cuina o màrqueting digital. Segons expliquen des de l’entitat, “l’èxit de la convocatòria i la iniciativa que demostren els alumnes consolida l’oferta de la Cambra durant els mesos d’estiu i apunta a una nova edició l’any que ve”.

L’únic requisit per poder accedir a les sessions formatives, que es porten a terme el mes de juliol de 9.00 a 14.30 hores del migdia i de dilluns a divendres, és que els joves no s’hagin beneficiat mai de cap curs anterior de la Cambra i que, durant el període de formació no estiguin treballant ni estudiant. El Campus Cambra és una iniciativa que va sorgir fa tres anys per contribuir a la formació professional dels joves lleidatans.

tracking