SEGRE

FIRES NOVES TECNOLOGIES

La Targalan ofereix retransmissions de tornejos en directe

El certamen arriba a tot el món per internet || La setena Lan Party de Tàrrega esgota les 150 places disponibles

Els ventiladors, clau per fer front a la calor de l’agost.

Els ventiladors, clau per fer front a la calor de l’agost.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló municipal de Tàrrega acull aquest cap de setmana 150 aficionats als videojocs i a les noves tecnologies en el marc de la setena edició de la Targalan, la Lan Party de la capital de l’Urgell. La principal novetat és que el certamen arriba a tot el món per internet a través de les retransmissions en directe i per streaming dels tornejos a càrrec dels comentaristes Mr. Readys i Sylphation. Ofereix competicions en cinc videojocs: Overwatch, Counter Strike, League of Legends, PUBG i com a novetat, TeamFight Tactics.

L’Associació Agrat, organitzadora del certamen, repartirà més de 2.000 euros en metàl·lic en premis i també sortejarà material informàtic cedit per patrocinadors. L’alcaldessa de la ciutat, Alba Pijuan, es va mostrar satisfeta per acollir aquesta activitat consolidada i que implica la gent jove.

La majoria dels participants procedeix de la zona de Lleida si bé també n’hi ha d’altres punts de Catalunya com Hèctor López, de Sant Quirze de Besora, que va valorar poder entrar a les piscines gratis.

Els ventiladors, clau per fer front a la calor de l’agost.

Els ventiladors, clau per fer front a la calor de l’agost.SEGRE TÀRREGA

tracking