SEGRE

ALIMENTACIÓ GUARDONS

Torrons i Mel Alemany, d’Oscar

L’empresa d’Os de Balaguer guanya 9 estrelles en els Great Taste Awards al Regne Unit || És la firma més guardonada de tot l’Estat espanyol

D’esquerra a dreta, Ferran, Miquel i Germán Alemany, a l’obrador a Os de Balaguer.

D’esquerra a dreta, Ferran, Miquel i Germán Alemany, a l’obrador a Os de Balaguer.TURRONS I MEL ALEMANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha guanyat recentment nou estrelles en els premis internacionals Great Taste Awards del Regne Unit, considerats els Oscars de l’alimentació gurmet. Alemany, que va rebre el reconeixement per set productes diferents, es va convertir en l’empresa amb més referències guardonades de l’Estat espanyol, igual que en l’edició de l’any 2017, mentre que en la del 2018 va quedar segona. Mel de romaní del Montsec, mel amb pètals de rosa, agredolça amb mel de castanyer, torró crocanti, ametlles garapinyades amb mel, massapà amb pell de taronja i crema d’ametlles amb sal són els productes de la firma d’Os premiats.

En aquest sentit, la mel de romaní del Montsec i l’agredolç amb mel de castanyer van ser els productes més reconeguts amb dos estrelles cada un. El jurat d’aquest premi internacional va valorar tant la tradició artesanal d’aquesta empresa familiar com la innovació en la creació dels seus nous productes.

Torrons i Mel Alemany participa en els Great Taste Awards des de l’any 2014 i porta acumulades ja 31 estrelles en aquests sis anys. Aquests premis se celebren des de fa ja 25 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dos o tres estrelles els productes alimentaris.

El tast l’efectua un jurat format per 500 persones entre les quals es troben crítics gastronòmics, cuiners, restauradors i periodistes, entre d’altres, que puntuen a cegues els productes tenint en compte el sabor, la combinació d’ingredients, la textura i l’olor.

Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa durant tres anys i està reconegut mundialment.

Tanmateix, respecte a la mel aposten per la innovació, buscant sempre noves varietats d’aquest producte. Alemany produeix al voltant de cinquanta tones de torró i 550 de mel. En tots dos casos, els consumidors més grans dels seus productes es troben a Catalunya.

La combinació de tradició i innovació, senyes d’identitatTorrons i Mel Alemany, empresa fundada el 1879, segueix una línia clàssica en l’elaboració dels seus torrons i manté la fórmula tradicional del segle XIX tant en les seues varietats de torró dur com en el tou.

tracking