SEGRE

LLEIDA, DE LLEIDA

Festes d'aigua i música

Les activitats aquàtiques centren gran part de les celebracions d’ahir, a més dels concerts nocturns || El barri lleidatà de Balàfia escalfa motors amb un espectacle de country

461212_1.jpg

461212_1.jpgMARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ponent es troba en el cap de setmana gran de festes majors, en què fins a noranta municipis omplen els carrers d’activitats dirigides tant a petits com a grans, amb especial protagonisme de la gastronomia, la música i l’aigua per fer més suportable la calor. És el cas, per exemple, d’Albesa i Torregrossa, que ahir van instal·lar un tobogan aquàtic gegant que va fer gaudir els més petits de la casa. Posteriorment, estaven previstos un concert d’havaneres amb el grup Ultramar seguit d’un correfoc pels carrers del municipi i una nit de concerts amb els conjunts Kalikenyos, Louis Fox, Eira G i Jordi Laro. D’altra banda, els joves de Maials van recórrer els carrers de la localitat amb el correbars i els Grallers de Maials. Més tard, va tenir lloc el tradicional correfoc amb els Diables de Lleida i un ball de nit amb l’orquestra Slalom Express. A Arbeca, a la tarda hi van celebrar una jornada de sardanes a la plaça del Toll amb l’actuació de la cobla Ciutat de Solsona i a la nit, va arribar el plat fort de la festa major amb el concert dels Catarres al pati de les escoles. En un altre ordre de coses, Sucs va acabar ahir la festa major amb una sardinada popular i una aiguada a la plaça major del poble.

D’altra banda, el barri lleidatà de Balàfia, que comença la festa major aquest dissabte vinent, ahir va començar a escalfar motors amb una trobada de country a la fresca a la plaça de les Magnòlies.

461212_2.jpg

461212_2.jpgMARIONA KISKERI

461212_3.jpg

461212_3.jpgMARIONA KISKERI

tracking