SEGRE

SUCCESSOS CAS EPSTEIN

Un escàndol amb menors escatxiga el príncep Andreu

Andreu d’Anglaterra.

Andreu d’Anglaterra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El príncep Andreu, d’Anglaterra, fill de la reina Isabel II, està “horroritzat” davant de les recents publicacions relacionades amb el cas de Jeffrey Epstein, imputat per tràfic sexual de menors i que es va suïcidar, segons va indicar ahir Buckingham Palace.

En un comunicat, la residència oficial de la sobirana britànica es va referir a unes imatges que daten del 2010, publicades diumenge pel tabloide britànic Daily Mail, en les quals es veu el duc de York dins de la mansió de Nova York de l’empresari nord-americà i acomiadant-se en actitud molt afectuosa d’una jove, presumptament menor d’edat, que abandona l’habitatge.

Epstein, de 66 anys, va ser trobat mort en una cel·la mentre esperava a la celebració del judici que s’anava a celebrar per càrrecs contra ell de tràfic sexual de menors.

El novaiorquès Epstein va ser fotografiat sovint juntament amb famosos i polítics com l’expresident dels Estats Units Bill Clinton o l’actual mandatari d’aquest país, Donald Trump.

El fiscal general dels Estats Units, William Barr, va anunciar ahir la destitució de la cúpula de l’Oficina de Presons com a conseqüència del suïcidi d’Epstein en una presó federal de Manhattan.

tracking