SEGRE

ACTIVITATS LOCAL

Arriba a Lleida La Central, un nou concepte de lleure per a nens i adults

Arriba a Lleida La Central, un nou concepte de lleure per a nens i adults || Obrirà les portes el setembre amb l’actriu Sheila López al capdavant

Sheila López, directora i encarregada de La Central.

Sheila López, directora i encarregada de La Central.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encaixar els horaris de les activitats extraescolars i la diversió dels més petits amb el ritme de vida que moltes vegades exigeix el món adult suposa, per a molts pares i mares, sacrificar el poc temps de lleure que els queda, ja sigui per prendre alguna cosa amb amics com per fer activitats que puguin disfrutar. Per aquest motiu naix La Central, un projecte que advoca per la conciliació familiar i que està ubicat al carrer Serra de Prades, a la Zona Alta. La Central és un lloc de lleure multidisciplinari pensat a oferir un entorn canviant d’estimulació sociocultural, dissenyat a partir de les necessitats de l’estil de vida actual. “És un projecte innovador, un concepte que a Lleida encara no existeix”, apunta Sheila López, directora de La Central. López té més de vint anys d’experiència al món de les arts escèniques, i assegura que “l’objectiu és oferir en un mateix centre lleure i activitats per a adults alhora que per a nens a partir de dos anys”.

Espai

A més d’una cafeteria, una zona de joc lliure perquè els nens potenciïn la psicomotrocidad, la companyonia i l’autoestima i una programació d’activitats per a totes les edats els caps de setmana com teatre infantil, dansa, titelles, contacontes, monòlegs o música. La Central posarà en funcionament una escola d’arts escèniques en la qual s’oferiran classes de diferents disciplines de ball tant per a nens (contemporani, dance in english...) com adults (hot mami, zumba...), cant coral o en solitari i interpretació, i fins i tot hi haurà algunes classes pensades per realitzar en família, com la de dance family. Tot en un mateix lloc en el qual, a més, s’oferiran festes d’aniversari a mida, casals per Nadal, Setmana Santa i estiu i cursets de cuina, circ i maquillatge, entre d’altres.

S’ha de destacar que el programa d’activitats de La Central també està enfocat a parelles, famílies, grups d’amics o fins i tot per gaudir-ne en solitari. Així mateix, la cartera de serveis a la llarga es podrà ampliar en funció de la demanda de la gent incloent, per exemple, balls de claqué o de saló. Igual que el projecte, l’equip encara està en desenvolupament però inclourà monitors de sala, personal de cafeteria i personal especialitzat per a l’escola d’arts escèniques.

D’altra banda, ja es pot demanar informació via correu electrònic a hola@la-central.es o consultar la pàgina web www.la-central.es i les xarxes socials. El període de matriculació ja està obert encara que la formalització de la matrícula es farà a partir del pròxim 20 de setembre, quan el centre obri les portes.

tracking