SEGRE

Una exalumna de la UdL, al capdavant de l'Institut de les Dones

Laura Martínez Portell

Laura Martínez Portell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat va anunciar ahir el nomenament de Laura Martínez Portell com a nova presidenta de l’Institut Català de les Dones. Martínez Portell, natural de Mataró, és llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida (UdL), té un màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans i un postgrau en Pràctica Jurídica. Substitueix Núria Balada, que feia nou anys que era al capdavant de l’organisme, com a primera directora i com presidenta de l’Institut.

Fonts del departament de Presidència van assenyalar que amb aquesta nova direcció es pretén donar un nou impuls al centre amb qüestions com el Pacte Nacional contra la Violència Masclista. En l’actualitat, Martínez Portell és regidora de l’ajuntament de Vilassar de Mar i vicepresidenta tercera del Consell Comarcal del Maresme. També ha estat vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona i va ser diputada de Benestar Social i Salut Pública.

A més de la seua experiència laboral en el món de la política, ha exercit com a advocada especialitzada en Dret de Família i Violència sobre la Dona i ha estat responsable de contractació de diverses empreses. També ha fet cursos d’especialització sobre violència de gènere i jurisdicció de menors.

tracking