SEGRE

GASTRONOMIA LLEURE

La Ruta de la Tapa de Lleida redueix locals per “oferir qualitat”

Del 12 al 22 de setembre en una quarantena d’establiments

Restauradors participants ahir en la presentació de la ruta de la tapa a l’Espai Cerveser.

Restauradors participants ahir en la presentació de la ruta de la tapa a l’Espai Cerveser.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 39 establiments lleidatans participaran en la cinquena edició de la ruta de la tapa, organitzada per la Federació d’Hoteleria de Lleida en col·laboració amb San Miguel, la Paeria, Turisme de Lleida i el Consorci de Comerç de Catalunya. Tots oferiran entre els dies 12 i 15 i 19 i 22 d’aquest mes una tapa especialment dissenyada per a l’ocasió junt per un preu de 2,75 euros. En aquesta edició participen 21 establiments menys, perquè, tal com va explicar ahir el responsable de clients de la companyia, Felipe Martínez, durant la presentació de la ruta a l’Espai Cerveser de la fàbrica San Miguel de Lleida, que va comptar amb un showcooking del xef Juan Pozuelo, “en aquesta cinquena edició hem volgut augmentar la qualitat dels nostres productes i per això maridem les tapes amb Magna i hem reduït la quantitat d’establiments”.

Per la seua part, el secretari general de la Federació d’Hoteleria de Lleida, Ramon Solsona, va afegir que aquesta iniciativa “és una gran oportunitat per als hotelers participants per mostrar què és el que estan fent”.

En aquesta edició també s’atorgarà un premi a les tres millors tapes, que per primera vegada comptaran amb una dotació econòmica (1.000 euros per al guanyador i 500 per al segon i el tercer). A més, també tindran el seu propi expositor a la fira Cervisia.

tracking