SEGRE

ENTITATS SOLIDARITAT

Concert en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer a Lleida

Divendres a l’Auditori de Lleida || Els beneficis serviran per construir cases per a famílies en situació de pobresa a l’Índia

Una de les cases construïdes amb fons lleidatans a l’Índia.

Una de les cases construïdes amb fons lleidatans a l’Índia.FUNDACIÓN VICENTE FERRER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acollirà divendres vinent, 13 de setembre, un concert solidari de Veus.Kat, organitzat per la Fundació Vicenç Ferrer, per commemorar el mig segle de vida de l’entitat. Els beneficis recaptats amb la venda de les entrades serviran per construir cases per a famílies en situació de pobresa extrema a l’Índia. Esperanza Porta, representant de l’entitat a Lleida, explica a aquest diari que la construcció d’aquestes cases servirà per iniciar una segona colònia que ha estat possible gràcies a les aportacions de lleidatans. La primera, que es preveu que s’inauguri el mes de setembre del 2020, compta amb quinze cases finançades per empreses i particulars de Ponent.

Quant al concert, les veus que formen Veus.Kat interpretaran part del seu repertori i els assistents també podran veure un curt que explica la trajectòria de Vicenç Ferrer, que va fundar la fundació amb Anna Ferrer el 1969 i que porta cinquanta anys de treball humanitari a través de projectes que afavoreixen la prosperitat i el desenvolupament d’uns tres milions de persones de comunitats rurals del sud de l’Índia. Les entrades, a 12 euros, poden adquirir-se a la taquilla o al web de l’Auditori.

tracking