SEGRE

ESNOTICIA

Cites a Cegues, mètode innovador nascut a la Seu

Després de posar-lo en marxa el setembre del 2017, el web ja supera els 7.000 perfils inscrits

Gemma Besolí, Alba Vallejo i Laura Pubill, les artífexs del web Cites a Cegues de la Seu d’Urgell.

Gemma Besolí, Alba Vallejo i Laura Pubill, les artífexs del web Cites a Cegues de la Seu d’Urgell.CITES A CEGUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cites a Cegues és una empresa que va nàixer a la Seu d’Urgell el mes de setembre del 2017 amb l’objectiu de posar en contacte persones amb una alta compatibilitat perquè tinguin una cita en un entorn idoni i sorgeixi l’amor entre elles.

No es tracta d’una pàgina web o una aplicació més de contactes, sinó d’un camí a mitges entre les agències matrimonials tradicionals i les pàgines webs de contactes ja existents, tal com explica la directora, Alba Vallejo.

Amb únicament dos anys de vida, Cites a Cegues ja supera els set mil perfils inscrits, bàsicament de totes les capitals de la província de Catalunya però també del Principat d’Andorra, en què ja hi ha prop de nou-cents perfils, i durant l’any que ve projecten obrir delegació a Madrid.

L’empresa en línia naix amb la voluntat d’“ajudar aquelles persones que volen trobar una relació de parella estable però que no volen exposar la seua intimitat a les xarxes ni invertir temps i esforços a conèixer persones que tinguin altres objectius”, explica Vallejo. I és que, tal com destaca el seu responsable, “garantim, d’una banda, màxima discreció, perquè no publiquem dades ni fotografies, i d’altra banda, màxim rigor gràcies a l’equip de professionals de l’àmbit de la psicologia”. “Som assessors i no programes automàtics els que determinem la compatibilitat de les persones”, diu.

El mètode per participar en aquest procés de trobar parella a través de Cites a Cegues consisteix en cinc passos: registre online gratuït; completar el perfil; l’equip d’assessores busca un perfil idoni i es proposa la cita; en el moment d’acceptar la cita es fa el pagament de 50 euros en concepte de gestió i a l’usuari se li assigna un assessor personal amb un contacte directe via WhatssApp; s’organitza la cita, que consisteix en un sopar en un dels restaurants col·laboradors i el sopar va a càrrec dels clients del servei.

El compromís d’aquesta firma és reunir persones amb altes compatibilitats, de manera que les propostes no són immediates i poden passar setmanes o mesos. Tots els contactes entre clients i empresa són a través de missatges i notes de veu de WhatsApp.

A la pàgina web de Cites a Cegues pot consultar-se també l’experiència dels usuaris de tots els racons de Catalunya.

Alguns parlen d’“amor a primera vista” tot just conèixer la parella escollida per a ells, mentre que altres, després de valorar positivament l’experiència, no desisteixen a trobar la seua “mitja taronja” en futurs contactes.

tracking