SEGRE

ACTIVITATS PROGRAMA

Autodefensa per a dones

La programació del Casal de la Dona per al curs 2019-2020 inclou aquest taller || L’objectiu és millorar la capacitat de resposta davant de possibles agressions

El Casal de la Dona va acollir ahir la presentació de l’Activa’t al Casal.

El Casal de la Dona va acollir ahir la presentació de l’Activa’t al Casal.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va presentar ahir el calendari de la quinzena edició del programa d’activitats Activa’t al Casal per promoure la salut, el benestar i el creixement personal de les dones i que aquest any inclou com a novetat un taller d’autodefensa per prevenir la violència masclista. Es tracta d’una eina de reforç de la seguretat i l’autonomia de les dones a través d’un taller dissenyat i conduït per Paula Ibáñez, educadora social experta en gènere.

El taller s’ha programat en dos edicions (d’octubre a desembre d’aquest any i de gener a març del 2020) que comptaran amb sis sessions cada una amb una trentena de places. L’objectiu d’aquesta activitat és treballar la connexió entre el cos i la ment per augmentar l’autoestima i millorar la capacitat de resposta davant de possibles atacs o agressions masclistes.

Així ho va assenyalar ahir la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminisme, Sandra Castro, que va desgranar algunes de les activitats 2019-2020 per al Casal de la Dona.

El calendari començarà el proper 7 d’octubre al Centre Cívic del Centre Històric amb la primera sessió del taller A Tot Ritme. Mentrestant, l’espai Anònimes, dedicat a descobrir les vides de lleidatanes que treballen o han treballat a favor de la ciutat, comptarà amb la primera sessió el proper 17 d’octubre en homenatge a Montse Flix, Lolita Sobirà i M. Rosa Casals, impulsores de l’Associació de Dones de Llívia.

tracking