SEGRE

TERÀPIES CONFERÈNCIES

Dolça Revolució recull firmes per a una vacunació segura

Al Congrés de la Salut Censurada de Balaguer, amb quinze ponents

Un moment de la xarrada que va oferir ahir l’investigador Andreas Kalcker sobre el diòxid de clor.

Un moment de la xarrada que va oferir ahir l’investigador Andreas Kalcker sobre el diòxid de clor.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Dolça Revolució iniciarà avui una campanya de recollida de firmes per reclamar una vacunació segura, Vacunes sense efectes secundaris. Ho farà en el marc del primer Congrés de la Salut Censurada, que se celebra aquest cap de setmana al monestir de les Franqueses de Balaguer i que dóna veu a una quinzena de reconeguts metges, investigadors, farmacèutics, entre altres especialistes censurats, perseguits i multats que defensen i difonen la medicina alternativa i tradicional així com les teràpies naturals. Precisament una de les conferències d’avui anirà a càrrec de la pediatra Isabel Bellostas, que té un expedient sancionador per haver vinculat vacunes amb autisme. L’agricultor i activista Josep Pàmies va explicar ahir que “veiem que està creixent l’autisme i les malalties rares, i alguns metges, biòlegs i pediatres diuen que una part de la culpa la tenen les vacunes, mentre que una altra part pot procedir de l’alimentació amb molts additius químics. Està passant alguna cosa greu amb els nens”. Segons Pàmies, “aquesta recollida de firmes ha de servir per mobilitzar la societat i reclamar llibertat de vacunació, les persones han de conèixer-ne tots els pros i contres prèviament”. Pàmies va apuntar que “abans d’iniciar la campanya hem sol·licitat sense èxit al ministeri de Sanitat els efectes secundaris de les vacunes i els estudis de seguretat sobre aquestes que s’han fet, que en realitat no existeixen”.

Entre els conferenciants de la primera jornada del congrés, que va tenir lloc ahir i va reunir més de 200 persones, hi havia l’investigador Andreas Kalcker, que va presentar dades i estudis sobre el diòxid de clor, conegut com l’MMS.

El congrés se celebra sota l’atenta mirada del departament de Salut i del Col·legi de Metges de Barcelona, que si bé reconeixen que no podien prohibir-lo de forma preventiva perquè prevalia la llibertat d’expressió, van advertir que estarien molt atents per veure si algun dels ponents cometia alguna infracció en la seua intervenció. Amb referència a aquestes amenaces, Pàmies va dir que “ja no en fem cas”.

Les xarrades d’aquest dissabte començaran a partir de les 10.00 hores amb la monja benedictina i doctora Teresa Forcades i seguiran fins a les 21.00 hores, entre d’altres, amb l’oncòleg Javier Herráez i el naturòpata Txumari Alfaro.

tracking