SEGRE

SOLIDARITAT ENTITATS

Mollerussa es posa la gorra per visibilitzar el càncer infantil

Mig miler de persones assisteixen a la tercera edició d’aquesta festa d’Afanoc

Es van celebrar quinze tallers que anaven des de les manualitats fins a balls i actuacions de mags.

Es van celebrar quinze tallers que anaven des de les manualitats fins a balls i actuacions de mags.AFANOC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc municipal de Mollerussa va acollir ahir la tercera edició del Posa’t la Gorra!, el festival solidari que ha organitzat la delegació lleidatana de l’Associació de Nens amb Càncer de Catalunya (Afanoc Lleida) en col·laboració amb l’ajuntament per visibilitzar el càncer infantil i recaptar fons per a investigació. Segons van informar des de la mateixa associació, durant la jornada d’ahir es van vendre mig miler de gorres solidàries i centenars de persones es van atansar al parc per participar en les diferents activitats que Afanoc havia preparat amb l’únic objectiu de donar a conèixer la realitat d’aquesta malaltia i de com afecta tant els petits com les seues famílies.

En total, es van celebrar una quinzena de tallers interactius, que anaven des de fer manualitats fins a aprendre passos de ball, a més de diversos espectacles de cultura popular, balls tradicionals o xous de mags i animadors. La jornada la va dirigir el locutor Jonatan Niubó, que al llarg de tota la jornada va exercir de mestre de cerimònies i va donar pas a les diferents actuacions.

Centenars de persones van assistir al festival, que va estar amenitzat amb tallers i actuacions

Primer hi va haver una sessió de zumba a càrrec d’Alícia i Shaqua Famílies en Moviment; la jornada també va comptar amb l’actuació del mag KARY-Mag, que va entretenir els més petits amb jocs de mans i trucs mentals, i per la seua part la banda Fa1na es va encarregar de posar els acords musicals a un dia marcat per la solidaritat i la conscienciació amb el càncer infantil. El moment més emotiu del festival va ser durant la lectura del manifest, en què dos joves d’Afanoc van llegir, acompanyats de membres de la junta de l’entitat i les autoritats locals, un manifest en el qual van explicar les diferents necessitats i sensacions que han viscut en primera persona durant la malaltia.

Les gorres amb què Afanoc recapta fons en aquests esdeveniments estan dissenyades per la coneguda modista Agatha Ruiz de la Prada.

Es van celebrar quinze tallers que anaven des de les manualitats fins a balls i actuacions de mags.

Es van celebrar quinze tallers que anaven des de les manualitats fins a balls i actuacions de mags.AFANOC

tracking