SEGRE

Els cuiners Marc Ribas i Jordi Cruz, a la Fira del Torró d'Agramunt

Entre les novetats, el certamen posa en marxa la venda en línia per a tastos i demostracions

L'acte de presentació de la 31a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt.

Els cuiners Marc Ribas i Jordi Cruz, a la Fira del Torró d'AgramuntSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt (Urgell) arriba els propers dies 12 i 13 d'octubre a la seva 31ena edició amb la voluntat de convertir-se en el punt de trobada del món dolç i reivindicar l'ús culinari "no estacional" d'aquests dos ingredients. Entre les novetats d'enguany, Marc Ribas i Jordi Cruz seran els cuiners "estrella" que passaran per la fira a presentar les seves respectives novetats culinàries elaborades amb xocolata a la pedra i torró. Serà a l'espai de l'Aula del Gust que, com a novetat i juntament amb l'espai Aula del Tast, els visitants que hi vulguin accedir podran comprar els tiquets en línia a partir del proper dilluns dia 7 d'octubre.

La darrera novetat és la reubicació i ampliació de la Carpa de la Cuita, on s'hi pot degustar i veure com s'elabora el Torró d'Agramunt. L'espai, que fins ara estava dins els pavellons firals, s'ubicarà a l'entrada de la Fira i tindrà 200 metres quadrats.

La Fira comptarà amb una superfície total ocupada de 14.000 metres quadrats, dins els quals s'hi ubicaran un total de 75 expositors, 115 parades al carrer i 12 food trucks. També hi haurà més d'una trentena de degustacions, tallers i ponències al voltant del torró i la xocolata a la pedra i d'altres productes de proximitat. Com a novetat, els tiquets per accedir a aquestes degustacions es podran adquirir en línia. En aquest sentit, la nova directora de la Fira, Tamara Lombardo, ha explicat que "estem al segle XXI" i que molta gent vol programar la seva visita a la fira amb antelació.

tracking